Trabzon İli Evde Sağlık Hizmetleri

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı

Güncelleme Tarihi: 18/06/2018

Dr. Oğuz KARA

1972 yılında Maçka’da doğmuştur.İlk ve Orta Ögrenimini Maçka’da tamamlamıştır.1994 yılında KTÜ Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur.1994-1995 yılında Sivas ili Şarkışla ilçesinde hekimlik görevine başlamış olup;Sivas ili Şarkışla ilçesinde Sağlık Grup Başkanı ve Şarkışla Devlet Hastanesi başhekimi olarak görev yapmıştır.1996-2017 yılları arasında Maçka’da sırasıyla Sağlık Grup Başkanlığı,Maçka Mehmet Aktürk Devlet Hastanesi kurucu başhekimi ve aile hekimi olarak çalışmıştır.2016 yılında KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.Trabzon Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyesidir.
                                Orta derece İngilizce bilmektedir.
                                Evli ve 2 çocuk babasıdır.