Evde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hizmeti
18 Ocak 2019

• 2018 yılı Ekim ayında başlatılmış olup Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bünyesinde tüm ilde yürütülmektedir.
• Başvuran hastaların talepleri ilgili hastane sağlık kurulu tarafından değerlendirilmekte, uygun bulunanlar için uzman hekim muayenesi planlanmaktadır. Belirlenen tarihlerde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi tarafından muayene edilen hasta için tedavi kartları düzenlenir ve en kısa sürede görevli Fizyoterapist tarafından düzenli seans uygulamaları başlatılır. Seans süreleri düzenli aralıklarla yapılan kontrollerle uzatılabilir veya kısaltılabilir.
• İnme, Spinalkord yaralanmaları, motor nöron hastalığı, Parkinson, MS(Multiple Skleroz), SerebralPalsi, Hemipleji/Parapleji/Tetrapleji, ALS, Distoni vb. hastalara ev ortamında Nörolojik rehabilitasyon hizmeti sunulmaktadır.