Evde Sağlık Hizmetleri Çalışanlarına Eğitim Verildi
12 Ocak 2021

Trabzon Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Eğitim Birimi tarafından Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanlarına “Genel Durumu Bozulan Hastaya Yaklaşım” eğitimi yapıldı.

Sunulan hizmetin etkinliğinin ve verimliliğinin artırılması amacıyla Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tüm  çalışanlarına yönelik (hekim,hemşire,sağlık teknikeri,ebe) planlanan eğitim 18-19 Kasım 2019 tarihlerinde 20 katılımcı ile gerçekleştirilmiştir. Eğitime eğitimci olarak; AABT Sonay BAL SEZEN, ATT Gülsen YILMAZ AKTAŞ, AABT Çağlar ÖNCER, AABT Fatma KAHVECİ ve AABT Tülay ZENGİN katılmıştır. 2 günlük teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirilen eğitimin kapanışına Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Sevinç DİL BAKİ ve Hastane Hizmetleri Birim Uzmanı Dr. Elçin ERGAN katılmışlardır.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü

• DSC_0038.JPG