Evde Sağlık Hizmeti Alan Hastalarımıza Bayram Ziyareti Düzenlendi

Sağlık Bakanlığımızın ‘’Sağlıkta Dönüşüm Projesi’’ dahilinde yer alan Evde Sağlık Hizmetleri, Müdürlüğümüz bünyesinde 2010 yılından beri sunulmaktadır.
Bu kapsamda hizmet alan hasta ve yakınları, yaklaşmakta olan mübarek Kurban Bayramı vesilesiyle evlerinde ziyaret edildi.
Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr.Hakan USTA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Dr.Oğuz KARA, Özellikli Sağlık Hizmetleri Sorumlu Uzmanı Dr.Elçin ERGAN ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr.Sevinç DİL BAKİ’nin katıldığı ziyaretlerde hizmetin yerinde değerlendirilmesi sağlanarak sorun ve talepler dinlendi ve hasta ve yakınlarının bayramı kutlandı. Hasta yakınları ise verilen hizmetten, gösterilen ilgi ve bayram ziyaretinden memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler.

• KvRtlQ0f.JPG
  • PDGchIWa.JPG