Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı Düzenlendi
12 Ocak 2021

Evde sağlık hizmetlerinin sunumu sırasında ortaya çıkan sorun ve aksaklıkların tespiti ve çözüme kavuşturulması, evde sağlık hizmeti alan birey ve yakınlarının hizmetle ilgili şikayetlerinin değerlendirilmesi ve karara bağlanması amacıyla, 04.07.2019 tarihinde Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı düzenlendi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA’nın başkanlık yaptığı toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Kemal SÜLEYMAN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Oğuz KARA, Özellikli Sağlık Hizmetleri Birimi Uzmanı Dr. Elçin ERGAN, Hasta Hakları İl Koordinatörü Nurcihan ÇALTULU, Acil Sağlık Hizmetleri Birimi’nden Dr. Gülçe GÖRKEM CAN, Hasta Çalışan Hakları ve Güvenliği Birimi’nden Nermin BİLGİN ve Nazire AŞIK, SB.SBÜ.Ahi Evren GKDCEAH Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nden Dr. Canan KÜÇÜK ve Fatih Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nden Ayşe KALYONCU katıldı.

Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Sevinç DİL BAKİ’nin sunumuyla başlayan toplantıda sahada yaşanmakta olan sorunlar ve çözüm önerileri değerlendirildi.