Tonya Devlet Hastanesinden Büyük Hizmet

Tonya Devlet Hastanesi önemli bir hizmeti hayata geçirdi.

Geçtiğimiz yıl evde sağlık hizmeti uygulamasını başlatan Tonya Devlet Hastanesi şimdi de yatağa bağımlı hastalara hasta karyolası dağıtarak önemli bir hizmete imza attı.

Daha önce, solunum sistemi hastalarına, evde bakım gerektiren onkoloji hastalarına, ileri derecedeki kas hastalarına, nörolojik hastalıkları olan bireylere, hastanede gördüğü tedavi veya ameliyatı sonrasında taburcu edilen ve idame tedavisinin evde sağlanması gereken, kaza geçirmiş olup kısa süreli hemşirelik hizmetlerine gereksinim duyan hastaları evde sağlık hizmetinden faydalandıran Tonya Devlet Hastanesi şimdi de hastane bünyesinde kayıtlı ihtiyaçlı hastalara hasta karyolası dağıttı.

Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Doktor Serpil Atasoy, 1 yıldır evde sağlık hizmeti verdiklerini ifade ederken, “Şimdi de ihtiyaçlı hastalarımıza hasta karyolası dağıttık. Hastanemizin ihtiyaçları doğrultusunda Sağlık Bakanlığımızın verdiği karyolalarda evde sağlık hizmeti verdiğimiz hastalarımıza dağıtım yaptık. İlçemizdeki yaşlı nüfusu fazla olup onlara  en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yatağa bağımlı hastalarımız normal yataklarda çok sıkıntılar çekebiliyor. Vücutlarında yaralar oluşabiliyor. O nedenle bu karyolalar sayesinde onları biraz olsun rahatlatabiliyorsak ne mutlu bize...” dedi.

• 1.png
  • 2.png