Evde Sağlık Hizmetleri Teşekkür Belgesi Takdim Programı
12 Ocak 2021

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığına bağlı 10 hastane ve 1 Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde kurulmuş olan 17 Evde Sağlık Hizmetleri ekibinde görevli personelin çalışmalarının belirlenen kriterler çerçevesinde değerlendirilmesi sonucunda, göstermiş oldukları üstün gayret ve başarıları nedeniyle Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, Sürmene Devlet Hastanesi, Of Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimlerine, Hemşire Serap KESKİN ve Hemşire Melahat BOGOÇLU’ya İl Sağlık Müdür Vekili Uzm.Dr.Kemal  SÜLEYMAN,Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı  Dr.Hakan USTA ve Başkan Yardımcısı Dr.Oğuz KARA tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yaşlı veya yatağa bağımlı ihtiyacı olan bireylerin evlerinde ve aile ortamı içinde sağlık hizmeti almaları için özveriyle çalışan Evde sağlık hizmet birimleri, verdikleri hizmetin maddi karşılığının olmadığını ve ancak severek yapılabileceğini de törende dile getirdi.

• 256.JPG
  • 257.JPG