Tonya Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi hizmet vermeye başladı

İlimizde yürütmekte olduğumuz Evde Sağlık Hizmetleri'nde ihtiyacı olan daha çok hastaya ulaşabilmek ve hasta memnuniyeti odaklı hizmetimizi daha kaliteli şekilde sunabilmek adına Tonya Devlet Hastanesi'ne bağlı bir Evde Sağlık Hizmetleri Birimi oluşturarak  11 olan birim sayımızı 12 adete çıkarmış bulunmaktayız.
03.07.2018 tarihinde tescili yapılmış olan birimimiz 16.07.2018 tarihinden itibaren 1 doktor, 2 hemşire ve 1 şöforden oluşan ekibiyle Tonya ilçesi ve çevre köylerde ihtiyacı bulunan 78 hastaya hizmet vermektedir.
2010 yılından beridir sürdürdüğümüz Evde Sağlık Hizmetlerini, konusunda uzman 18 ekibimizle daha yüksek kalite standartlarında sunabilmek önceliğimiz olup, sunduğumuz hizmete karşılık değerli vatandaşlarımızın yüzünde oluşacak tebessüm en büyük kazancımız olmaya devam edecektir.