YENİ EVDE SAĞLIK EKİBİMİZ GÖREVE BAŞLADI

Of Devlet Hastanesi  bünyesinde
 Çaykara Dr.M.İlhan Durgun İlçe Devlet Hastanesi'nde açılan evde sağlık hizmetleri ekibimiz Kasım ayı itibariyle göreve başlamıştır.
30 Kasım 2018 Cuma günü yapılan açılışa Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL  ve Çaykara Dr.M.İlhan DURGUN  ilçe Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr.Barış ÇAĞLAR ile yöneticiler ve sağlık personeli katıldı.
Of Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri olarak 2 ekip ile hizmet verilmekte olan bölgenin dağınık coğrafi alanı ve mevsimsel değişen nüfusu nedeniyle üçüncü bir ekip zorunlu hale gelmiş olup yeni ekibimiz ile Çaykara ve Dernekpazarı ilçelerimizde daha etkin hizmet verilmeye devam edileceğini belirten Op.Dr.Şaban UYSAL, yeni ekibimizin bölgemize hayırlı olması temennisinde bulundu.